Friday, 18 February 2011

STORY

sy ema..sy x thu apa kne n diri sy..
emang sy x perfect mcm kmu semua..
kmu semua lawa...
sy tidak..
em...sy ingat ceritakan kisah idup sy slme ini..
dlu sy pnh cple dgn lelaki yg bernama ayie(nme gelaran dye)
em..emang pedih x terkire,,
pada mulanye sy emang nak men kan dye coz dye penah menkan mmbe sy..
tpi..akhirnye sy tersngkot tol2 n dye..
n then mula lah ada ase cinta n syg..
pada mulanye dye emang bek..
tpi akhirnye dye ubah perangai..
smpi dye sekse sy..
mcm2..
dye sekse sy bermula pd 3o/8/10..
pd mlm MERDEKA
dye pukul.lempang,terajang smpi sy pengsan..
sehingge sy tidak bermaya..
tpi demi syg n cinte sy bertahankan hbngn nie yg lme dibina..
tpi dye x penah fki..
yg dye thu cume main kan owg jew..
tpi sy sbr..kerna sy fki dye akan berubah,
shgge dye tipu sy..mengatakan hendak pergi keje...
sy pun izinkan..tpi sy pelik gak..g teje pon pki semart2 mcm nak g date..
sy tidak pon terfki yg dye curang..
sehgge tibe satu hari yg buat sy perasan..
sy kua n dye n then mmbe dye ag thu sy yg ayie nie ada awex ag..
tpi sy x cye..
yg wt sy pecaya mmbe sy sndri ag thu dye penah nmpk..
mula lah hati nie pecah..
sy bergado yg amat terok..
tpi dye cube b'dalih..
dye mnx sy ag dye pelung..ok sy ag..
tpi dye x pnh gune dgn btol..
mlhn encet yg sy ag at dye pon..
dye snggop lex pic secandle dye(dlu dye lex pic sy jew)
perrggghhhhhh
kecewa sgt2 lah...
hgge lah tibe satu awi kmi kua bersama..
n ada sckndle dye..
dye snggop tgglkan sy seowg diri dan dye pergi dekat secandle dye..
skt atie nie(nanges tidak berhenti)
sy emang da ptus ase..
sy relakan dye pergi dekat owg len..
sy relakan ukan kerna sy x syg dye..tpi sy wt demi kebhgiaan dye..
kerna sy thu dye x pnh bhgie dgn sy..
smpi ahkirnye..dye muncul kmbali dan idup sy..
mengatekan dye cinta sy..
tpi atie sy sudah pudar+tkot tok terima dye ag..
BIARKAN LAH SEMUA NIE JDI KENANGAN..
 wlu pon dye merayu sekuat tenaga dye..
sy cume nak pesan..
HARGAI LAH OWG YG MENYINTAI KITE..
ingin thu siapa ayie..
lihat di bawa
/
/
/

ini lah owg nye,
berjage2 ek lau knl dye..

2 comments:

  1. ayie , ubah la perangai kau nieyh , sbb x akan bawak g mane mane pun , dulu pun kau buat kat aku mende yang same kau buat kat ema , kau putar belit sane sini , and akhir nye , aku tahu smmgnye kau mmg shit , x de sala sape sape , yang sala semuenye dari kau , smmgnye aku lebih kenal sape diri kau yang sebenarnye , kau just na hidup enjoy n keliling semue na perempuan , jgn smpai suatu hari x de sape pun na hadap kau da .

    ReplyDelete
  2. yopz btol uh nanie..
    jntn mcm nie kite ptt blz alik

    ReplyDelete